avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce angajati trebuie sa am?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce angajati trebuie sa am?

Buna ziua,va rog sa ma ajutati,vreau sa infiintez o firma de consultanta in management sau prestarii servicii #-o.Ce ma sfatuiti?
Lucrarile pe care doresc sa la fac sunt:consultanta infiintare societati;managenent;contabilitate;implementare audit calitate-mediu;studii de fezabilitate;protectia muncii,resurse umane;evaluarea proprietatilor imobiliare.
Eu am specializare:ing economica in domeniul mecanic;
masterat:ingineria si managementul afacerii;
masterat:contabilitate expertiza si audit
curs :evaluator proprietati imobiliare
A doua intrebare la care va rog sa ma luminati este ce angajati trebuie sa am pentru a putea efectua lucrarile mai sus mentionate.Aceste lucrari eu stiu sa le efectuez dar nu am drept de semnatura pentru ele,din cate stiu eu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 11:37, 13 Ianuarie 2010
Sa va dam noi sfaturi despre cum sa infiintati o societate care isi propune sa ofere ...sfaturi/"consultanta infiintare societati"? :-/ Tare ...misto!

Si pe viitor? Tot asa veti face? Veti factura altora "consultanta" din sfaturile culese de pe-aci de pe la noi pe de-a moaca?

Ce angajati sa aveti?!?
Pai ...dincolo de "patalamalele" pe care ar trebui sa le aiba, poate incepeti prin a discuta cu cativa care ar putea chiar sa va lumineze cu raspunsul la aceste intrebari.


Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot sa aflu daca am drept de semnatura? loredana1973 loredana1973 Buna ziua. Am terminat Facultatea de Inginerie Economica in Domeniul Mecanic. Master:Ingineria si Managementul Afacerii;Master:Contabilitate Expertiza si ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl? udm07 udm07 Care ar fi cea mai potrivita forma de srl in cazul in care activitatea de baza ar fi agentii imobiliare si implementare ISO Ma refer la srl platitoare ... (vezi toată discuția)
Audit intern la o societate juridica proprietate privata flori_m2005 flori_m2005 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine, daca se poate, cu unele idei pentru desfasurarea auditului intern la o firma privata. Societatea este auditata extern, ... (vezi toată discuția)