avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! În luna octombrie 2021 am rezervat o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! În luna octombrie 2021 am rezervat o cazare in Milano ...

Bună ziua! În luna octombrie 2021 am rezervat o cazare in Milano prin Booking, ne- au trimis un link unde " am putut plati " locul rezervat, dar dupa ce am facut toate cerintele scrise de spusul proprietar, suma banilor pentru apartament nu mai era pe cont, iar noi am ramas fara cazare. Am facut plangere la site-ul Booking si la banca dar nici dupa aproape 3 luni nu s-a rezolvat nimic. Ce ar trebui facut? Sau nu mai avem nici o sansa de a recupera banii pierduti? Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:39, 16 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
actiunea trebuie indreptata impotriva unitatii de cazare. booking.com este doar un intermediar, cum scrie si pe site. banii se duc direct in contul hotelului. informati-va in prealabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la booking.com Razwy Razwy Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs. in legatura cu urmatoarea problema: in luna august am calatorit in Macedonia si am rezervat o cazare pentru 3 nopti ... (vezi toată discuția)
Tranzactie frauduloasa prin booking.com cristinaGtan cristinaGtan Am facut o rezervare prin Booking.com la un hotel din Danemarca si am primit un email de la booking ca trebuie sa efectuez plata cazarii pentru a confirma. Am ... (vezi toată discuția)
Anulare abuziva rezervare hotel dan_33 dan_33 Ma aflu in urmatoarea situatie: In luna iunie am facut o rezervare pentru un hotel din Grecia prin intermediul site-ului Booking.com, site de intermedieri ... (vezi toată discuția)