avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cit costa un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cit costa un PFA

Cit costa un PFA
Cel mai recent răspuns: Meseriasul 1974 , utilizator 10:46, 18 Ianuarie 2022
La ce va referiti? sunt taxele de la Registru si onorariu avocat, daca, asa cum este recomandabil, va va intocmi actele si depune dosarul, un avocat.
Daca eu vand materiale textile in tîrguri ca si vânzător ambulant ce calificare trebuie pt pfa daca am opt clase?Multumesc
Pentru vânzător ambulant ce e mai bine srl,PFA ,sau asociatie familială?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
Meseriasul 1974, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa PENCIUC NICULAI PENCIUC NICULAI Buna ziua, Am o rugaminte la cei ce-mi pot raspunde: M-am gindit sa-mi deschid un PFA si vreau sa stiu daca pot activa in comert cu un chiosc in ... (vezi toată discuția)
Comercializare bijuterii handmade edeva edeva Buna ziua! Acum ceva timp am inceput sa realizez bijuterii handmade - si cu margele cumparate, dar si cu margele realizate de mine. As dori sa-mi deschid un ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau ii? Cecilia Popa Cecilia Popa As vrea sa ma fac PFA sau sa infiintez o asociatie familiala, numai ca nu stiu care este diferenta intre ele. As vrea sa stiu in principiu avantajele si ... (vezi toată discuția)