avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Tatal meu a fost luat la spital in data de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Tatal meu a fost luat la spital in data de 31.10 2021, ...

Buna ziua,

Tatal meu a fost luat la spital in data de 31.10 2021, ca urmare a unui test pozitiv covid si a unei saturatii intre 60-70%. A fost internat si tratat cu antibiotice, dexametazona, remdesivir si antivorale, informatii obtinute la telefon de la doamna doctor. In data de 05.11.2021, in urma unei convorbiri telefonice doamna doctor mi-a solicitat sa aduc la spital medicamentul tocilizumab, pe care dansa mi-a recomandat sa il cumpar dupa piata neagra, cu toate ca la acea data din informatiile mele exista acel medicamentul in spital. Dupa cateva zile am reusit sa cumpar acel medicament si l-am dus la spital, iar la cateva zile tatal meu a fost trimis pe sectia ATI, unde a fost intubat si gasit cu infectie foarte mare in organism, informatie data de doctorul de pe sectia ATI. Dupa cateva zile tatal meu a decedat. Mentionez ca la momentul era pe sectie in data de 15.11.2021 a fost gasit pozitiv, iar in data de 17.01.2021 cand era la ATI a fost gasit negativ. Am solicitat eliberarea dosarului medical iar spitalul mi-a raspuns in termini juridici ca decedatul nu doreste sa ne fie incarnate documentele.
Va rog din suflet sfatuiti-ma ce trebuie facut sa intru in posesia documentelor.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 09:13, 18 Ianuarie 2022
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
e ceva de ascuns acolo,,,de asta nu vor,,,,,dupa ce a decedat l-a intrebat daca doreste sa fie inmanate documentele,,e vrajeala asta,,e de la sine inteles ca vor sa ascunda ceva
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și, oricum, după ce a murit, devine într-un fel proprietatea moștenitorilor, care au dreptul să vadă orice acte care-l privesc pe decedat, indiferent ce ar fi decis el în timpul vieții.

Ați făcut o cerere scrisă și răspunsul primit a fost tot în scris? Dacă da, acționați spitalul în judecată. Dacă nu, depuneți cerere scrisă cu număr de înregistrare.

Puteți face și o plângere penală, pentru ucidere din culpă și abuz în serviciu. Autorităților nu le vor putea refuza accesul la dosar.

alin8 a scris:

e ceva de ascuns acolo,,,de asta nu vor,,,,,dupa ce a decedat l-a intrebat daca doreste sa fie inmanate documentele,,e vrajeala asta,,e de la sine inteles ca vor sa ascunda ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentarea cazului bună seara .in data de 31.01.2025 a fost ... Pmi94 Pmi94 Prezentarea Cazului Bună seara .in data de 31.01.2025 a fost transferat de la boli infecțioase Dealu Mare Târgoviște la Secția de chirurgie toracică ... (vezi toată discuția)
Ramburs total/partial tratament in austria+acuzatie malpraxis vaslui Nicoleta Cretu Nicoleta Cretu Buna ziua, [u][b]Detalii despre caz:[/b][/u] In luna februarie 2009, pacientul (tatal meu) a acuzat dureri abdominale, s-a prezentat la medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Spitalul elias - fundeni mihalea223 mihalea223 Pe 6 noiembrie mama mea a fost dusa cu salvarea la Elias fiindca spitalul Fundeni nu are primiri urgenta.Ea este diagnosticata din 2001 cu maladia Crohn si ... (vezi toată discuția)