avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Oare de ce s-a mai dat legea cu privire la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Oare de ce s-a mai dat legea cu privire la solicitarea ...

Buna ziua,

Oare de ce s-a mai dat legea cu privire la solicitarea copiilor dupa acte la institutiile publice? In continuare la Primaria Mihai Viteazu se cer copii dupa buletin ?
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
faraonul46, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:40, 21 Ianuarie 2022
Buna ziua. Va mai dura pana cand primariile isi vor adapta sistemele informatice si bazele de date, astfel incat sa aiba toate informatiile in sistem. Pana atunci, va fi in continuare necesara prezentarea documentelor,
Trebuia sa prezentati originalul iar angajatul sa va faca copie.
Asa am făcut, dar copiile au fost facute contracost
Probabil ca au o HCL prin care copiile se fac contra cost. Trebuia sa va adresati primarului deoarece functionarii sunt obligati sa va faca copii.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina cu, contract de comodat? cedrrew cedrrew Am dat o masina unei persoane in baza unui contract de comodat care a expirat in luna ianuarie a.c.,iar dupa expirarea contractului persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat un apartament iar foștii proprietari ... Marilenaaurelia Marilenaaurelia Bună ziua! Am cumpărat un apartament iar foștii proprietari au pierdut documentul cu proiectul la gaze ,firma care a realizat proiectul ne a oferit un alt ... (vezi toată discuția)