avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Organigrama Intr-o instituție publica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Organigrama Intr-o instituție publica direcția,serviciul sau ...

Organigrama

Intr-o instituție publica direcția,serviciul sau biroul Resurse umane este obligatoriu sa fie sub conducerea menegerului general sau poate fi și subordonat directorului general adjunct.Va rog si temeiul legal
Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:04, 17 Ianuarie 2022
Nu exista text de lege care sa prevada cui sunt subordonate R.U.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama acameliac acameliac Va rog sa ma lamuriti daca este specificat in vreo lege ca Biroul de Resurse Umane sa fie subordonat Contabilului sef sau, prin ce reglementari sau legi este ... (vezi toată discuția)
Sef birou resurse umane vs. contabil sef acameliac acameliac Pe scurt: este normal ca biroul de Resurse Umane sa fie subordonat contabilului sef? Este \"desenat\" si in organigrama, este aprobat regulamentul cadru in ... (vezi toată discuția)
Decizii emise elvercris elvercris Buna ziua tuturor!Am si eu o intrebare,desi stiu raspunsul la ea,mai incerc si aici sama conving inca o data ca stiu bine ce stiu.Intrebarea-cine emite ... (vezi toată discuția)