avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Anularea amenzii de nedepunere a declaratie de intrare ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Anularea amenzii de nedepunere a declaratie de intrare in tara - in format electronIc?

Buna ziua, are cineva un model de depunere a plangerii, sau cum se numeste , pentru anularea amenzii de nedepunere a declaratie de intrare in tara - in format electronIc? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:23, 18 Ianuarie 2022
Buna ziua, nu exista un model. Trebuie sa invocati dvs. in actiune toate motivele de nelegalitate si netemeinicie ale procesului-verbal raportat la situatia dvs. concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)
Comunicarea procesului verbal de contravenþie dupã o lunã de la întocmire are drept consecinþã anularea lui? leorot leorot Buna seara, Am primit o amenda pentru rovinieta, pe firma. Am demonstrat la judecatorie ca amenda mi s-a comunicat la peste o luna de la intocmirea ei si am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal fara ambele prenume alexdan96 alexdan96 Buna ziua, Am primit un pv de contraventie dar in acest pv nu se regasesc ambele prenume ale mele ci doar unu. Intrebarea este daca pot contersta cu succes ... (vezi toată discuția)