avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Al doilea program de masterat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Al doilea program de masterat

Buna ziua!

Acum 4 ani m-am inscris la un program de masterat de 2 ani (4 semestre).
Din totalul celor 4 semestre am fost prezent doar in primul semestru, avand examene si mediile incheiate pe acel prim semestru,
Am hotarit sa nu il mai continui dupa primul semestru, restul semestrelor fiind absent.
Dosarul de student de la master nu a fost retras din facultate, dar vreau sa il retrag zilele urmatoare.
In acest an am dorit sa ma inscriu la un al program de masterat si am fost si admis pe locuri la buget.
As dori sa stiu data fiind situatia mea daca pentru al doilea program de masterat voi fi nevoit sa platesc integral sau pot plati primul semestru, iar urmatoarele 3 urmand sa fie subventionate de la bugetul de stat?
Cel mai recent răspuns: ChelaruC , utilizator 11:41, 21 Februarie 2022
Buna ziua, ati obtinut raspuns legat de masteratul nefinalizat si locul la buget? M-ar interesa si pe mine. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Două programe de master, ambele la buget marcel_saru marcel_saru Buna seara! Cf. legii educației, un student poate beneficia de un singur program de master la buget. Din cauza unei neînțelegeri cu secretariatul ... (vezi toată discuția)
A doua facultate fara taxa claudiutergo claudiutergo Buna ziua! De curand am fost admis pe locurile fara taxa la o facultate de medicina (5 ani de studiu), dar sunt obligat sa platesc cea de-a doua facultate pe ... (vezi toată discuția)
Facultate la buget Cristinacristina2019 Cristinacristina2019 Buna ziua! Doresc sa achit contravaloarea unui semestru la o facultate de stat. Am fost admisa la buget acum 5 ani, dupa 3 luni am inghetat anul. In vara vreau ... (vezi toată discuția)