avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de habitat pentru non casnici și declarația ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de habitat pentru non casnici și declarația pentru anul 2022, este încă valabilă?

Buna seara, taxa de habitat pentru non casnici și declarația pentru anul 2022, este încă valabilă? eu am din 08/2021 un contract cu supercom.va rmultumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am contract de închiriere înregistrat la anaf pentru ... Irinna Mary Irinna Mary Bună ziua! Am contract de închiriere înregistrat la ANAF pentru perioada 15 Oct 2021 - 15 Oct 22. Chiriasii au plecat mai devreme cu 2 luni. Am depus ... (vezi toată discuția)
Logica radierii pfa-ului Madelines22 Madelines22 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu logica evenimentelor: Daca am radiat un PFA in aprilie 2021, dar inca nu am platit taxele pentru 2021, decat pentru 2020, ... (vezi toată discuția)
De când începe valabilitatea unui contract? un contract de utilități poate fi valabil retroactiv, ... Slobozeanu Niculina Slobozeanu Niculina Bună ziua! Un contract de utilități poate fi valabil retroactiv, înainte de data redactării lui? Întreb pentru ca mi s-a încheiat un contract de gaze ... (vezi toată discuția)