avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, sunt o mama singură într-o situație ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, sunt o mama singură într-o situație disperată. ...

Bună ziua, sunt o mama singură într-o situație disperată. Ieri am fost anunțata de proprietară că am timp până la sfârșitul lunii pentru a părăsi locuința. Motivul este că am întârziat cu plata la facturi din cauza faptului că dânsa a schimbat furnizorii la energie și gaze iar facturile mi s-au suprapus. Vă rog să îmi dați un sfat ce pot să fac să nu ajung în stradă. Poate să mă dea afară în situația în care există un contract neînregistrat? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: fun_fun , utilizator 08:40, 30 Ianuarie 2022
Nu va poate evacua pentru asta.
Doar prin instanta si asta dureaza...
Daca cheama politia le arati contractul si gata, nu este datoria dvs. sa l inregistrati la finante.
Plus ca intre 1 Decembrie si 1 Martie a anului urmator nu va pot evacua.
[ link extern ] /

Nu ar strica sa va cautati altceva intre timp...
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2022
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca formuleaza actiunea in februsrie in 1 2 luni poate sa obtina hotararea de evacuare asa ca mult nu puteti sa mai trageti de timp..Oricum refuzati sa plecati pana nu obtine hotarare judecatoreasca.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca formuleaza actiunea in februsrie in 1 2 luni poate sa obtina hotararea de evacuare asa ca mult nu puteti sa mai trageti de timp..Oricum refuzati sa plecati pana nu obtine hotarare judecatoreasca.
mulțumesc mult, m-am liniștit puțin. cu siguranță îmi voi căuta. o zi bună va doresc
vă mulțumesc pentru sfat

Alte discuții în legătură

Parinti decedati, urmasi dati in judecata pt debite, fara succesiune cristiana-anca cristiana-anca buna seara; ma confrunt cu urmatoarea situatie: parintii au decedat acum 2 ani, nu am deschis succesiunea, am depus la furnizorii de utilitati copii xerox ale ... (vezi toată discuția)
Apa potabilă oprită pe scara blocului Asociația 4 Asociația 4 Locuiesc într-un bloc cu două scări. Pe scara ,mea \' sa oprit apă de o săptămână din cauza faptului că sunt câțiva locatari cu restanțe. ... (vezi toată discuția)
Sistarea alimentarii cu apa a apartamentelor unei scari mariasocol mariasocol Am fost anuntati de catre administratorul unei asociatii de proprietari din loc Hunedoara ca se va opri alimentarea cu apa din cauza neachtarii de catre toti ... (vezi toată discuția)