avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut Am avut un abonament la Telekom prin 2015, luat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut Am avut un abonament la Telekom prin 2015, luat împreună ...

Salut
Am avut un abonament la Telekom prin 2015, luat împreună cu telefon tot de la ei și fiindcă nu am mai plătit după câteva luni, s.a transmis mai departe la recuperatori. Mi-au tot dat sms, email și sunat sa le plătesc dar am ignorat. Dar acum, după aproape 6ani, am primit acasa un plic imens de la judecătoria sect 5, buc ca are pe rol dosaru meu și sa răspuns în 30 de zile, sa completez o foaie și sa le trimit. Nu era vorba ca astea se prescriu după atâția ani?
Suma datorata e de 1200lei, adica nu e cn știe ce.
Întrebarea mea e , dacă nu răspund și nu le dau nimic, se duce în cel mai rău caz , la sechestru pe bunuri, sau sa.mi ia 33% din salariu, propire?
Nu ești sansa sa fie ceva penal, nu? Încât sa afecteze cazierul.
Precizez ca eu am deja de prin 2015 oprire din salariu pt alta datorie mult mai mare, dar fiindcă nu mai sunt in tara de prin 2016..nu au mai luat nimic.
Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Abuz telekom DavidCyp DavidCyp Acum cateva luni (23 decembrie 2015) am fost la un Telekom, si eram interesat sa cumpar un telefon. Doamna de acolo mi-a zis ca ma costa 50 de lei, si ca apoi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Factura telekom neplatita pentru ca reziliasem contractul vioru vioru Buna ziua. In februarie anul acesta am reziliat serviciile Telekom de care beneficiam.Am mai platit factura si in martie pentru ca stiam ca mai dureaza inca ... (vezi toată discuția)