avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cazierul fiscal pentru membrii.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cazierul fiscal pentru membrii.

Cazierul fiscal este obligatoriu pentru membrii( fondatori) care părăsesc asociatia? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 16:26, 31 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
certificat de cazier fiscal se cere doar pentru fondatori ( cei care devin membri ai asociatiei la inceput, la infiintare) iar ulterior doar celor care devin membru in COnsiliul Director si anterior nu se depusese la dosar certrificatul lor de cazier fiscal ( pt ca au intrat ulterior in asociatiei si nu au mai fost pana atunci parte din COnsiliul Director). Deci la retragerea din calitatea de membru in asociatie nu trebuie sa depuna nici certificat de cazier fiscal nici alte acte, doar notificarea de retragere / renuntarea la calitatea de membru....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea unui membru fondator al ong NFelicia NFelicia Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se poate retrage un membru fondator al unui ONG din asociatie. Doreste sa nu mai aiba nici un fel de legatura cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare membru fondator / presedinte puuv puuv Buna ziua, La infiintare am facut urmatoarele: acord de asociere intre cei 3 membri fondatori depus fiecare in banca aportul initial gasit un ... (vezi toată discuția)
Predare functie fundamentala in ong Valgero Valgero Buna ziua, De 2 ani de zile incerc cu 2 prieteni sa deschidem un ONG. Problema noastra este ca 2 dintre noi avem cazier fiscal (firme deschise inainte de ... (vezi toată discuția)