avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O persoana a fost arestata la inceputul lui decembrie. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O persoana a fost arestata la inceputul lui decembrie. portal.just.ro

O persoana a fost arestata la inceputul lui decembrie. Se afla in termenul de incercare si a calcat stramb. Cazul nu apare pe portal.just.ro. De ce nu apare cazul?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 09:04, 27 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Da, cazurile de acest fel nu apar întotdeauna pe portal.
Va puteți adresa instantei și sa cereți lămuriri în scris.
Cazul acesta ar putea apărea pe portal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dap, au trecut mai mult de 30 zile si trebuia judecat daca sa fie eliberat sau prelungit arestul preventiv.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
tgeorgescu, utilizator
In ce faza este procesul penal? La politie sau a ajuns in judecata? Si nu in ultimul rand care este fapta, acuzatia?
Pai a fost retinut preventiv. Acuzatia este santaj in forma continuata in timp ce se afla in termenul de incercare pentru santaj in forma continuata.

Alte discuții în legătură

Nemultumire fata de avocatul aparator Lala-lula Lala-lula Buna seara In cazul reprezentarii intr-un caz penal (furt calificat) ,avocatul aparator nu se ocupa de caz cum ar trebui. Intr-o luna de arest preventiv al ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua,cum pot afla ce se intampla cu un dosar penal pt evaziune fiscala,daca stiu datele personale ale inculpatului dar nu stiu numarul de dosar?am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita printesafnj printesafnj as dori sa stiu daca pot vizita un prieten care se afla la un ipj in arest preventiv sau daca pot vorbi prin telefon ? ma intereseaza deasemeni daca ii pot ... (vezi toată discuția)