avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... NOTIFICARE PRIN CURIER RAPID
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

NOTIFICARE PRIN CURIER RAPID

O NOTIFICARE REDACTATA SI VALIDATA DE CATRE EXECUTOR , POATE FI TRIMISA PRIN CURIER RAPID ?? SUNT INTERESAT SA AJUNGA CAT MAI REPEDE LA CEL NOTIFICAT
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pompilui Avram , utilizator 21:34, 22 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat teren Andreiiia Andreiiia Buna ziua, am un contract de comodat pe teren care expira la 1 mai 2020, incheiat cu cumnatul meu.Ne-am certat si nu mai vreau sa continue acest contract. Ce ... (vezi toată discuția)
Executare pe adresa mea. pethrem pethrem Mi-am dat acordul ca un un prieten sa isi poata faca Cartea de Identitate pe adresa mea. El nu a locuit niciodata cu mine. Am primit o notificare de executare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, care este soluția pentru rezolvarea urgentă a următoarei ... logicus logicus Bună ziua, care este soluția pentru rezolvarea urgentă a următoarei spețe : asociația de proprieitari (administrator) refuză, prin subterfugii puerile, ... (vezi toată discuția)