avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice nota justificativa prelungire perioada de evaluare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

nota justificativa prelungire perioada de evaluare

Cine ma poate ajuta cu un model de nota justificativa privind prelungirea perioadei de evaluare cu maxim 20 zile cf. art.200 din 19/2009
Cel mai recent răspuns: MANTA FLORIN CATALIN , utilizator 23:27, 14 Ianuarie 2010
NOTA JUSTIFICATIVA


Avand in vedere prevederile art.200 alin.1-3 din OUG 34/2006 modificata si completata,coroborat cu art.93 alin.3 din HG 925/2006 , modificata si completata,va supunem spre aprobare prelungirea perioadei de evaluare in procedura de achizitie privind licitatia deschisa de concesiune servicii - „..............................” deoarece, in perioada necesara evaluarii , conditiile meteo peste care s-au suprapus sarbatorilor legale precum si zilele fara plata impuse prin normele legale nu au permis membrilor comisiei sa se intruneasca si sa evaluaze in mod efectiv si eficient ofertele depuse , conform actelor normative invocate in preambul, in termenul de 20 de zile.


INTOCMIT
COMPARTIMENT
SPECIALIZAT DE ACHIZITII
PUBLICE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive temeinice pt prelungire per. evaluare oferte liliann liliann Pentru prelungirea cu 20 de zile a perioadei de evaluare a ofertelor in cazul unei licitatii deschise, trebuie sa se intocmeasca o nota justificativa cu ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa prelungire evaluare geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de nota justificativa de prelungire a perioadei de evaluare a ofertelor, cu cel mult 20 de zile, cf. art. 200 ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada evaluare oferte - licitatie deschisa soazig soazig Dupa intocmirea PV de deschidere a ofertelor, incepe etapa de evaluare care se va conclude cu un raport de evaluare al ofertelor. Conform art 200 din OUG ... (vezi toată discuția)