avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am fost contact direct cu un bolnav de covid. Am stat ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am fost contact direct cu un bolnav de covid. Am stat în izolare ...

Am fost contact direct cu un bolnav de covid. Am stat în izolare 5 zile, urmând ca medicul de familie să-mi elibereze concediul medical
As dori sa știu dacă acest concediu îmi va fi plătit sau nu. Va. multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna & covid 19 Eusunntbabas Eusunntbabas Concediu de odihna & Covid 19 Buna ziua! Am nevoie de un raspuns urgent de la dumneavoastra!! Sunt instructor de educatie, lucrez cu DGASPC. Astazi s-au ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 ... juridic dana juridic dana Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 m-am aflat in izolare, avand decizie eliberata de DSP in acest sens. Pana in prezent nu mi ... (vezi toată discuția)
Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (covid-19)? DianaCM DianaCM Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (COVID-19)? Sunt în izolare (contact direct) și urmează să mi se emită decizia de ... (vezi toată discuția)