avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate prelungi un contract cu un act Adițional ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate prelungi un contract cu un act Adițional înainte de ...

Se poate prelungi un contract cu un act Adițional înainte de a Expira?contractul expira în noiembrie și actul adițional s a făcut în mai cu 6 luni înainte de Expirare.este Corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 24 Ianuarie 2022
Da, se poate prelungi un contract cu un act adițional înainte de a expira durata contractului.
De fapt era un alt act Adițional.contractul era din 2017 era prelungit cu un act Adițional din 2019 cu 2 ani și acum era al doilea act Adițional. Care axpira în noiembrie dar l am prelungit în luna mai.este Legal? Mulțumesc mult
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un c.i.m. din 2017 pe durata determinata nu poate avea o durata mai mare de 36 de luni ...dupa exiparea celor 36 de luni ,fie se modifica durata in nedeterminata ,fie se mai putea incheia inca 2 c.i.m. pe durata de cel 12 luni fiecare,
Deci un act Adițional la un contract nu se poate prelungi înainte de expirare cu alt act Adițional.e Legal? Mulțumesc și scuzati insistenta.e foarte important

Cornel Vasile a scris:

Un c.i.m. din 2017 pe durata determinata nu poate avea o durata mai mare de 36 de luni ...dupa exiparea celor 36 de luni ,fie se modifica durata in nedeterminata ,fie se mai putea incheia inca 2 c.i.m. pe durata de cel 12 luni fiecare,

V-am mai spus ca se poate asa ceva .... la dvs este problema de durata contractului.

Alte discuții în legătură

Extindere contract de munca pe o perioada determinata adibe adibe Buna ziua, In cazul extinderii contractului de munca pe perioada determinata folosind act aditional la acel contract, acel act aditional se considera un ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale prelungire contract munca gbrlcostache gbrlcostache inainte era prevazut ca un contract nu poate fi prelungit de mai mult de 2 ori, cu acte aditionale,in 24 luni.Acum am voie sa ii fac cate contracte vreau, in ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)