avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate prelungi un contract cu un act Adițional ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate prelungi un contract cu un act Adițional înainte de ...

Se poate prelungi un contract cu un act Adițional înainte de a Expira?contractul expira în noiembrie și actul adițional s a făcut în mai cu 6 luni înainte de Expirare.este Corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 24 Ianuarie 2022
Multumesc mult.problema era dacă actul adițional se poate face cu 5 luni înainte de a expira precedentul ma scuzați dar e o chestiune de legalitate foarte importanta.deci nu e Ilegal? Nu se dublrleaza actele adiționale? Scuze și o zi buna !
Nu se dublează...au o data de cand își produc efecte diferita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere contract de munca pe o perioada determinata adibe adibe Buna ziua, In cazul extinderii contractului de munca pe perioada determinata folosind act aditional la acel contract, acel act aditional se considera un ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale prelungire contract munca gbrlcostache gbrlcostache inainte era prevazut ca un contract nu poate fi prelungit de mai mult de 2 ori, cu acte aditionale,in 24 luni.Acum am voie sa ii fac cate contracte vreau, in ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)