avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare judecatoreasca

o pesoana daca vrea sa se reabiliteze judecatoreste o poate face personal in fata instantei fara sa fie necesara prezenta unui avocat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:46, 13 Ianuarie 2010
Da, cu siguranta ca daca are avocat angajat are sanse reale.In general, avocatul ales nu deschide procesul aiurea.
Partea poate incerca dar redactarea cererii si situatia de fapt poate duce la esec.Adica la respingerea cererii de reabilitare.
Se poate da si avocat din oficiu daca partea nu se descurca singura si nu isi permite sa isi angajeze avocat.
Insa avocatul din oficiu nu prea are...timp de client...in marea majoritate a cazurilor...
De aceea, sfatul meu este sa va angajati avocat.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se sterge cazierul maryna30 maryna30 salutare,tatal meu a avut un accident de masina si pentru faptul ca a condus fara carnet a facut inchisoare 2 ani in 1997,as dori sa stiu daca cazierul se ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca cu privire la o pedeapsa aplicata acum 10 ani- procedura dorinstan dorinstan Buna ziua, Doresc sa stiu cum este posibil stergerea cazierului unei persoane, respectiv acum 10 ani a ispasit o pedeapsa si acum a fost la politie sa isi ... (vezi toată discuția)
Rebilitarea cazierului gclejan gclejan acum 3 ani am luat o amenda penala pe care am platit-o , pe data de 3 februarie 2011 s-au facut 3 ani , cazierul se sterge automat ? (vezi toată discuția)