Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament in care nu folosesc deloc gazele naturale, nici pentru incalzire nici pentru gatit. Nu sunt racordat deloc la instalatia centralizata de pe scara, doar teava de distributie trece prin bucatarie. Aparatele pentru gatit sunt toate pe electric.
Intrebarea mea este, daca exista o baza legala prin care as putea sa reduc valoarea de plata care imi este trecuta in fiecare luna la intretinere tinand cont ca nu folosesc deloc acest serviciu.
M-ar ajuta orice sfat. Va multumesc anticipat
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Atat timp cat nu sunteti beneficiar al utiltatilor gaze,legal nu aveti obligatia sa achitati costuri aferente
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa dispuna masurile necesare astfel incat sa fiti exonerat de la plata utilitati la care nu sunteti racordat
Debransare gaze.
IANCUDAN
Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de gaze. Prin apartamentul meu trece coloana de gaze la care sunt racordate 9 din 11 apartamente. Doua ... (vezi toată discuția)
Debransare gaz
tomasso
Unii proprietari declara ca s-au debransat de la reteaua de distributie gaz si utilizeaza plita electrica motiv pt. care soliicita sa numai fie trecuti cu ... (vezi toată discuția)