avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Mamei mele ii mai trebuie 11 luni vechime ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Mamei mele ii mai trebuie 11 luni vechime pentru ...

Bună ziua.
Mamei mele ii mai trebuie 11 luni vechime pentru a se pensiona pe baza vechimei. Cineva i-a spus că ar putea " cumpăra" acele luni lipsă, nu are nici un fel de venit și aș incerca sa o ajut eu. Dar, eu locuiesc în București ea într-o localitate din judetul Argeș. As putea sa ii plătesc eu de aici din București? Există această variantă? Ce acte ar fi necesare și cum s-ar face aceasta plată, eșalonat sau integral? As dori explicații cat mai exacte pentru amândouă variantele.
Va mulțumim
Cel mai recent răspuns: Ramoida , utilizator 08:18, 27 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Articolul trimis de dv m-a ajutat mult. Mulțumesc

SOS1000 a scris:

Daca doriti explicatii cat mai exacte nu le puteti primi decat de la Casa de pensii de care apartine mama cu domiciliul . Mergeti acolo cu cartea de munca si o sa vi se explice exact ce trebuie sa faceti www.avocatnet.ro/articol_560...

Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2022
Ramoida, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am cumpărat 10 luni de vechime în muncă ca să ... DumitruAndriana DumitruAndriana Bună ziua.Am cumpărat 10 luni de vechime în muncă ca să pot completa cei 35 de ani de vechime mai puțin armata.Am 62 de ani și am depus dosarul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vin si eu cu o intrebare .. mama mea are 64 de ani ... Aryrem Aryrem buna ziua vin si eu cu o intrebare .. mama mea are 64 de ani si are 12ani si 7 luni cotizati pt pensie vreu sa cumpari ani pt a ajunge la stagiul minim ... (vezi toată discuția)
Bună seara! va rog frumos, as putea sa ma pensionez anticipat? ... Birnau Nicoleta Birnau Nicoleta Bună seara! Va rog frumos, as putea sa ma pensionez anticipat? Am 25 ani în câmpul muncii și 55, 5 ani virsta! Va mulțumesc! Exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)