avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, as avea si eu o intrebare daca ma poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. ...

Buna ziua, as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
Am fost condamnat pe 23 noiembrie 2021 la 8 luni cu suspendare si 2 ani cu probatiune.
Am avut un prejudiciu de platit in valoare de 7326 de lei pe care l-am platit acum 3 ani cand dosarul era la politie.
Astazi am fost la probatiune pentru prima data si doamna de acolo mi-a spus ca mai trebuie sa platesc 6970 de lei, iar acum citez ce spune in sentinta-“In ceea ce priveste latura civila, instanta retine ca persoana vatamata ANAF s-a constituit parte civila cu suma de 7326 lei, astfel 355 lei taxe vamale, 5670 reprezentand accize si 1300 reprezentane TVA”.
“Prin urmare constatand ca sunt indeplinite conditiile pentru angajarea raspunderii civile delictuale in baza art 19 si art 397 C, pr, pen instanta va admite in parte actiunea civila exercitata de partea civila ANAF, in contradictoriu cu inculpatul (eu) si in consecinta va obliga inculpatul la plata obligatiilor fiscale accesorii aferente sumei de 6970 lei suma care reprezinta prejudiciu cauzat partii civile fata de imprejurarea ca suma de 355 lei reprezinta taxe vamale”.
Acum daca imi puteti raspunde de unde reiese ca mai trebuie sa platesc suma de 6970 lei eu platind 7326 lei, sau s-a inselat doamna de la probatiune. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:58, 26 Ianuarie 2022

Am avut un prejudiciu de platit in valoare de 7326 de lei pe care l-am platit acum 3 ani cand dosarul era la politie.

Si ati depus chitanta la dosar, in faza de judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere cazier fiscal beghean beghean Buna,as dori sa stiu daca cazierul meu fiscal este prescris sau trebuie sa merg la un avocat sa se faca demersuri in acest sens. In cazul in care nu se poate ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu decizia data acuezii acuezii 29/02/2012 Admis apel Solutie: Dp.63/A - I. Admite apelurile declarate de PARCHETUL DE PE LÂNGÃ TRIBUNALUL CÃLÃRAªI şi inculpaţii ............. şi ... (vezi toată discuția)
Daca pot pleca din tara acuezii acuezii 29/02/2012 Admis apel Solutie: Dp.63/A - I. Admite apelurile declarate de PARCHETUL DE PE LÂNGÃ TRIBUNALUL CÃLÃRAªI şi inculpaţii ............. şi ... (vezi toată discuția)