avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fiica mea, care este PFA, a primit titlu de executare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fiica mea, care este PFA, a primit titlu de executare pentru ...

Fiica mea, care este PFA, a primit titlu de executare pentru niste sume platite de mult si pentru care are toate chitantele. Se putea contesta in justitie ]n decurs de 15 zile, dar nu a stiut la ce avocat a apeleze si nici nu a avut bani. In consecinta, a platit a doua oara acele sume si a facut sesizare la Seful ANAF sector 2, cerand analizarea situatiei si returnarea banilor. De la ANAF nu a primit decat alte informatii si nu raspunsul clar la sesizare.
Ce sfat ii dati?

Alte discuții în legătură

Inselaciune simona38 simona38 in urma cu ceva timp, fiica mea a platit unui ''specialist'' suma de 980 lei pentru mai multe operatiuni care urmau a fi parcurse in vederea intocmirii unui ... (vezi toată discuția)
Pasi de parcurs pentru contestatie obligatie plata de la anaf andreea-deea andreea-deea Buna ziua, Am primit de la ANAF o instiintare ambigua cum ca am de plata 200 ron pentru un impozit restant din 2012. Puteti vedea aici continutul Titlului ... (vezi toată discuția)
Returnare suma de bani platiti ca amenda contraventionala. in ... gyandy gyandy Returnare suma de bani platiti ca amenda contraventionala. In urma unui control al DGPLMB si a procesului verbal am platit amenda in cele 15 zile. Am ... (vezi toată discuția)