avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca copilul este student de 20 de ani, si prin urmare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca copilul este student de 20 de ani, si prin urmare asigurat, ...

Daca copilul este student de 20 de ani, si prin urmare asigurat, parintele care nu realizeaza venituri este asigurat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 29 Ianuarie 2022
Daca nu platiti contributia, nu sunteti asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri privind calitatea de asigurat in sistemul public de sanatate - student, varsta de 26 ani vayllo vayllo Sunt student in ultimul an la doctorat si in luna august 2011 am inplinit varsta de 26 ani.Am fost la medicul de fam. si mi sa spus ca de anul trecut nu mai ... (vezi toată discuția)
Contributie la fondul de asigurari de sanatate din cedarea bunurilor in folosinta sunny2306 sunny2306 -pana in mai 2007 am fost angajat cu carte de munca la o societate comerciala si in acelasi timp am incasat venitruri din cedarea bunurilor in folosinta. -in ... (vezi toată discuția)
Contributie la fondul de asigurari de sanatate din cedarea bunurilor in folosinta sunny2306 sunny2306 -pana in mai 2007 am fost angajat cu carte de munca la o societate comerciala si in acelasi timp am incasat venitruri din cedarea bunurilor in folosinta. -in ... (vezi toată discuția)