avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursă socială
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursă socială

Bună ziua ! Vă rog frumos, la întocmirea unui dosar pentru acordarea de burse sociale elevilor apare o situație incertă, din punctul meu de vedere. Astfel, un elev este împreună cu mama sa, divorțată, dar împreună cu ei locuiește și un partener de viață al mamei (concubinaj)și care este salariat. Acest partener chiar dacă are un venit lunar este posibil să contribuie doar cu o cotă parte, s-au poate părăsi domiciliul când vrea, nefiind ținut de nici o obligație. Se poate lua în calcul la venitul pe membru de familie ? Și dacă da, în baza cărei legi? Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 29 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate lua în calcul la venitul pe membru de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)
Informare plata pensie alimentara si mostenire Esco888 Esco888 Stimati reprezentanti ai leguitorului, va scriu pentru prima data, motiv pentru care s-au adunat mai multe intrebari. Situatie: relatie de concubinaj, ... (vezi toată discuția)