avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare Cass dividende ridicate in decembrie 2020.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare Cass dividende ridicate in decembrie 2020.

Bună ziua,
Daca asociatul unic al firmei și salariat pe firma a ridicat dividende anul trecut...in decembrie 2020, cum va declara și plăți Casa ul ...pentru că depășeste valoare a 12 salarii medii brute?...ce declarații trebuie să depună societatea pentru aceste dividende?.. Ii n afara de 100 și 205?...trebuie ceva declarat și în declarația 112?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Venituri dividende declaratia unica sevenx sevenx Buna ziua, In vederea declaratiei unice, in contextul in care in luna Feb 2020 am retras dividende aferente profitului din 2019 acestea vor fi declarate in ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Dividende neridicate emariae emariae Buna seara. Am o problema. Dividendele de pe anul trecut nu l-am ridicat din simplul motiv ca nu am avut destul bani pentru plata impozitului. Acum am ... (vezi toată discuția)