avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șoferul microbuzului scolar si-a dat demisia din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șoferul microbuzului scolar si-a dat demisia din motive personale, mai ...

Șoferul microbuzului scolar sia dat demisia din motive personale,mai beneficiază de preaviz, dacă în contractul cadru al.lui nu specifica preavizul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 30 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va efectua preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! am obținut prin concurs un post de sofer pe ... Papi1973 Papi1973 Bună dimineața! Am obținut prin concurs un post de sofer pe microbuz scolar si urmeaza sa ma prezint peste 5 zile la serviciu dar am fost anunțat de ... (vezi toată discuția)
Demisie sor_ile sor_ile Buna ziua ! Am lucrat ca sofer pe un microbuz scolar timp de aproape un an si mi-am dat demisia. Intrebarea mea este : ma pot reangaja pe acelasi post ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala florentin65 florentin65 Am inaintat o cerere de ordonanta presedentiala prin care am cerut ca microbuzul scolar cumparat de catre Ministerul Educatiei in 2008 pentru a efectua ... (vezi toată discuția)