avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de bunuri personalebuna ziua. in luna iunie a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de bunuri personalebuna ziua. in luna iunie a anului trecut mi s-a furat portofelul ...

buna ziua.
in luna iunie a anului trecut mi s-a fyrat portofelul intr-un supermarket,Am anuntat politia ,au venit au vazut pe camerele de luat vederi persoana care a facut aceasta fapta,am mers la politie am dat declaratii.De aici un cortegiu intreg ,am blocat cardurile,am pregatit documentele pentru eliberare buletin si tot restul.In acest timp s-a prezentat la politie un domn care a spus ca a gasit portofelul meu pe o banca in parc,cel care l-a furau era un batran de vreo 70 ani
Nici pana azi nu m-a anuntat nimeni ce urmeaza sa fac,am fost la politie si mi-au spus ca mai au cercetari de facut
Chiar m-am suparat pentru ca batranul a fost gasit,din cate stiu,filmarea a juns la politie ,ce mai era de cercetat.Exista vreun termen ,in care trebuie instrumentat un caz,chiar simplu,ca acesta dar fapta de talharie ramane?ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ghiumusa , utilizator 10:05, 31 Ianuarie 2022
Bună dimineața!
Daca urmărirea penala va depăși 1 an( fiind furtul săvârșit în luna iulie 2021 încă nu s-a implinit termenul de 1 an), aveți posibilitatea să faceți plângere pentru tergiversarea soluționării cauzei dvs.!
Până atunci ( până la împlinirea termenului de 1 an) puteți face cerere de urgentare a soluționării cauzei la Parchet! Având însă foarte multe cauze pe rol (Parchetul),nu prea cred că se vor mișca mai repede.....
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Multumesc mult pentru răspuns
Dosarul nu a plecat de la politie
Am vorbit cu polițistul care mi-a zis ca se vor face cercetări
I-am zis ca sant toate datele de care au nevoie,
Se vedea ca habar nuavea de dosar si ca l-a trimis cineva gu aceasta propoziție în gura sa scape de mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare plangere penala mudpie mudpie Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie ce vizeaza tergiversarea solutionarii unei plangeri penale. Astfel, la inceputul anului trecut am formulat, impreuna ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit delialarisa delialarisa buna seara....va rog sa imi raspundeti la cateva intrebari...am gasit un portofel la magazinul la care lucrez, am luat banii iar portofelul l.am aruncat...la ... (vezi toată discuția)
Falsificare de semnatura d.nichifor d.nichifor in urma cu doi ani am depus o plingere la politie in care acuzam faptul ca doua persoane mi-au falsificat semnatura in urma careia am fost prejudiciat de ... (vezi toată discuția)