avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cazuri COVID in scoala/clasa trimise tacit in online - ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cazuri COVID in scoala/clasa trimise tacit in online - ce se ...

Cazuri COVID in scoala/clasa trimise tacit in online - ce se poate face?

Printr-o discutie tangentiala am ajuns sa aflu ca la copilul meu in clasa deja erau de ceva vreme 2 cazuri de COVID (trimis in online) si ca a aparut al treilea si ca abia acum trimit restul copiiilor in online.

Pe de o parte am inteles ca de la Ministerul Educatiei cica s-ar fi dat directiva ca fiecare scoala sa faca cum ii taie capul privind gestiunea cazurilor COVID.

Pe de alta parte consider IRESPONSABILA atitudinea cadrului didactic (si a scolii) in a nu informa parintii despre situatia COVID din clasa, cu atat mai mult cu cat avem membrii de familie extrem de vulnerabili.

Ce se poate face concret pentru a preveni astfel de situatii pe viitor?
- plangere la directia scolii?
- plangere la inspectorat?
- plangere la DSP?
- altele?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreiSRR , utilizator 12:32, 4 Februarie 2022
Ultimele reguli spun ca la 3 cazuri in clasa, intra clasa respectiva in online. [ link extern ]
Si asta interzice informarea parintilor ca sunt 1-2 cazuri? Chiar daca indicatiile sunt ca clasa sa ramana in prezenta fizica?
Apropo de familiile vulnerabile medical...

Anda 70 a scris:

Ultimele reguli spun ca la 3 cazuri in clasa, intra clasa respectiva in online. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare nume copil infectat. are cadrul didactic dreptul sa anunte la clasa numele copilului ... gabrielle_24 gabrielle_24 Are cadrul didactic dreptul sa anunte la clasa numele copilului infectat cu Covid 19 fara sa ceara acordul părintelui? Noua ca si parinti ne-a cerut sa nu ... (vezi toată discuția)
Are cadrul didactic dreptul sa anunte la clasa numele copilului ... gabrielle_24 gabrielle_24 Are cadrul didactic dreptul sa anunte la clasa numele copilului infectat cu Covid 19 fara sa ceara acordul părintelui? Noua ca si parinti ne-a cerut sa nu ... (vezi toată discuția)
Scolile au obligatia sa informeze parintii asupra cazurilor de covid-19? IUBONI IUBONI Buna dimineata. Stie cineva sa-mi spuna daca scolile au obligatia sa informeze parintii despre situatia epidemiologica (legata de Covid-19 sau alte boli ... (vezi toată discuția)