avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua,

In acest moment administratorul societatii tine Revisalul , avand decizie in acest sens. Acesta doreste sa dea aceasta sarcina unui angajat al societatii. In afara de emiterea deciziei in acest sens, se mai fac si alte demersuri? Adrese catre ITM? De asemenea, daca dorim schimbarea parolei anuntam undeva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 2 Februarie 2022
Nu se mai fac alte demersuri ... in vederea schimbarii parolei, va adresati ITM-ului local cu documentele necesare schimbarii parolei.
pe langa noua decizie, va fi trecuta si in fisa postului salariatului care va prelua aceasta responsabilitate
Nici nu este nevoie de modificarea fisei postului , daca exista decizie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare andrapanait andrapanait Buna ziua. Sunt angajata la o firma pe functia de operator calculator si retele. Am urmat un curs de Inspector resurse umane pentru a ma ocupa de personalul ... (vezi toată discuția)
Decizie numire gestionar rrramor rrramor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta: am un angajat pe post de gestionar si unul pe post de lucrator gestionar. Gestionarul numit prin decizie ... (vezi toată discuția)
Angajat care preia responsabilitati noi gabrielapopescu gabrielapopescu Buna ziua, Un angajat din compartimentul marketing va prelua responsabilitatile de contabilitate primara si de achizitii dar fara modificarea functiei. ... (vezi toată discuția)