avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prevederile OUG 15/2021 privind actualizarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prevederile OUG 15/2021 privind actualizarea preturilor aferente ...

Prevederile OUG 15/2021 privind actualizarea preturilor aferente materialelor de constructie poate sa fie aplicata si pentru un contract de desfiintare/ demolare a unei constructii?
Termenul de aplicare de 15 zile este aplicabil si contractelor semnate in 2021, dar pentru care nu a fost dat pana in prezent ordinul de incepere a lucrarilor?

Alte discuții în legătură

Necesitate autorizatie de desfiintare maghy78 maghy78 Am cumparat o retea de termoficare. Prin PV licitatie eu am cumparat numai teava nu si stalpii de sustinere. Cand am vrut sa ma apuc sa imi iau bunul ce imi ... (vezi toată discuția)
Impozite locale pentru o cladire darapanata risteafl risteafl Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca se plateste impozit la primarie pentru o cladire , care s-a daramat in timp ca urmare a intemperiilor .Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie constructie - trebuie sa solicit si demolarea imobilului? aidu aidu Buna ziua, Am formulat o actiune in anularea autorizatiei de constructie a unui vecin, emisa in mod vadit nelegal (respectivul nu putea obtine niciun fel de ... (vezi toată discuția)