avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen PFA \"Scrum Master\" în IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen PFA "Scrum Master" în IT

Bună,
Doresc sa îmi deschid un pfa pe venit real ca să activez pe rolul de "Scrum Master" în domeniul IT. Acest rol oferă consultanta cu privire la procesele de lucru, organizarea echipei și planul de dezvoltare a software-ului.

Îmi puteți spune, va rog, ce coduri caen mi s-ar potrivi?
Cel mai recent răspuns: Ionut1812 , utilizator 11:41, 3 Februarie 2022
Buna ziua,
CAEN 6202 -Activitati de consultanta in tehnologia informatiei, acesta este codul CAEN potrivit pentru activitatea pe care doriti sa o desfasurati.
Mulțumesc!

Gabriel Alionte a scris:

Buna ziua,
CAEN 6202 -Activitati de consultanta in tehnologia informatiei, acesta este codul CAEN potrivit pentru activitatea pe care doriti sa o desfasurati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Acte pentru srl - cod caen 6201,6202,6209 mariaalexandra85 mariaalexandra85 6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei 6209 Alte activitati ... (vezi toată discuția)
Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)