avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Clauza contractuala contract vanzare-cumparare auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Clauza contractuala contract vanzare-cumparare auto

Salutare,

Vreau sa cumpar o masina inmatriculata pe germania insa exista o mica problema. Masina trebuie radiata de catre proprietarul actual, acesta trebuie sa trimita actele in germania.
Problema este ca nici eu nu vreau sa ii dau banii fara sa stiu ca masina poate sa fie radiata si nici el nu vrea sa semnam contractul si dupa ce radiaza masina sa primeasca banii. Pe scurt, nici eu nici el nu vrem sa mergem pe incredere.
Exista o varianta de a face un act aditional / clauza/ declaratie pe proprie raspundere validata de notariat / avocat in care sa se specifice ca el o sa primeasca banii dupa ce rezolva cu partea lui de acte?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
Andrei.v00, utilizator
Buna ziua!
Puteti face un antecontract in care sa introduceti aceste obligatii sub forma unor clauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Păstrarea numerelor de inmatriculare am cumpărat o mașină ... mymy10 mymy10 Păstrarea numerelor de inmatriculare Am cumpărat o mașină de la cineva din familie, din același județ. Vreau să păstrez nr de înmatriculare. Mai ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto din ro catre de diandrei diandrei Buna ziua, Am o masina noua cumparata si inmatriculata in Romania, persoana fizica, primul si unicul proprietar. Vreau sa vand aceasta masina catre o ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)