avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer drept de concesionare spatiu garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer drept de concesionare spatiu garaj

O persoana are un garaj construit pe un spatiu public concesionat, cu drept de a construi obtinut conform legii , aprobat de primarie cu toate actele in regula, taxe platite la zi.
Exista suport legal prin care aceasta persoana poate cere transferul dreptului sau de concesionare in favoarea altei persoane ?
Daca da , cum ar trebui procedat? sau care este nr. legii cu tangenta la astfel de situatie?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
CHANEL, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
Cerere adresata primariei conform legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public ADOCATA ADOCATA Am facut catre primarie o cerere conform legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.Le-am cerut sa-mi elibereze si mie in ... (vezi toată discuția)
Concesionare spatiu in spatele blocului bgdncrst bgdncrst Buna seara! Locuiesc la parter intr-un bloc si in spatele blocului sub geamul meu sunt aprox. 40m2 de spatiu nefolositi. Daca stie cineva ce formalitati ar ... (vezi toată discuția)