avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cum pot să completez un formular că am intrat în ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cum pot să completez un formular că am intrat în tara

Cum pot să completez un formular că am întrat în tara
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:27, 5 Februarie 2022
Bună seara,

Intrați aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare formular cu informatiile fiscale pentru contul de adsense ALINStoicaAR ALINStoicaAR Buna seara. Sper sa nu fie off topic intrebarea, dar nu ma descurc in a completa acest formular cu informatiile fiscale pentru contul de AdSense si poate ... (vezi toată discuția)
Alocatia copil Corina56 Corina56 Buna seara, Sotul meu este plecat in Marea Britanie acolo lucreaza cu acte ,as vrea sa stiu daca copilul meu poate beneficia de alocatie la nivelul alocatiei ... (vezi toată discuția)
Inscrierea unei firme ca platitoare de tva prin optiune si nu prin depasirea cifrei de afaceri philalex philalex Stie careva ce formular 010 trebuie completat pentru inscrierea unei firme la plata de TVA? Am fost la administratia financiara de vreo 4 ori si inca la vreo 3 ... (vezi toată discuția)