~ final discuție ~
 Sp9501	                   

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti,mi sa confirmat renuntarea la urmarirea penala ! ... (vezi toată discuția)
	                    Sp9501	                   

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti,mi sa confirmat renuntarea la urmarirea penala ! ... (vezi toată discuția)

Ioanaaurorofa	                   

Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte nu?
,,Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen., admite cererea ... (vezi toată discuția)
	                    Ioanaaurorofa	                   

Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte nu?
,,Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen., admite cererea ... (vezi toată discuția)

Eu0904	                   

Ora estimata: 08:30
Complet: Pamânări/incidente 4
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)
	                    Eu0904	                   

Ora estimata: 08:30
Complet: Pamânări/incidente 4
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)