avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie de 3900 lire neplatita în Anglia
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie de 3900 lire neplatita în Anglia

Datorie de 3900 lire neplatita în Anglia
În anul 2019 mi-am cumpărat un laptop in valoare de 3900 de lire de la o firma din Anglia de electrocasnice, genul Altex.In următoarele luni am plecat din UK și m-am întors Ro în concediu. De atunci am rămas în România din mai multe motive personale.Am primit mail-uri dacă nu plătesc datoria voi fi trimis la o firma de recuperatori și voi fi executat silit. Eu lucrez legal în Ro, mi se va pune proprie pe salariu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate ajunge și la asa ceva dar va mai dura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplătit în anglia, consecințe Lukisss1986 Lukisss1986 Am luat 10.000 de lire din anglia....ce se intampla daca părăsesc anglia de finitiv si ma întorc în românia?!! (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei Katiusha Katiusha Ma poate ajuta cineva cu un punct de vedere? Sunt angajata intr-o firma de aprox 1 an, am un laptop de serviciu si evident un mail de serviciu cu o parola ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)