avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna as vrea sa stiu care ar fi codul penal al Belgiei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna as vrea sa stiu care ar fi codul penal al Belgiei pentru ...

Buna as vrea sa stiu care ar fi codul penal al belgie pentru furt ?
Un prieten al meu era cu alți băieți la un magazin însă băieți aia au furat si toti au fost prinsi ce pedeapsa se poate sa le dea sau daca poate sa plateasca tot ce sa luat înapoi?.

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare european ortega ortega prietenul meu este arestat in belgia pentru furt in timpul anchetei a fost instiintat ca si in italia a comis furturi el stie ca in italia este suspect de ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Acum o saptamana prietena mea a furat dintr-un magazin Kaufland cateva produse alimentare si cateva produse de ingrijire personala valuarea totala ... (vezi toată discuția)
Un var prins la furat in belgia, a fost arestat preventiv pentru ... Arunwscu Arunwscu Un var prins la furat in Belgia, a fost Arestat preventiv pentru 5 zile si in a 5 zi la u judecat si i au prelungit starea de arest pentru 30 de zile. Știe ... (vezi toată discuția)