avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consecinte furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consecinte furt

Buna ziua!
Acum o saptamana prietena mea a furat dintr-un magazin Kaufland cateva produse alimentare si cateva produse de ingrijire personala valuarea totala a acestora fiind in jur de 190 de lei, ea a fost prinsa la usa si luata de paza si angajati in birou unde a recunoscut si a platit produsele, insa dupa aceea cei de la magazin au chemat politia, Prietena mea afost luata la politie de catre doi agenti care au pus-o sa dea o declaratie si dupa ca o vor chema ulterior, astazi a fost dinou la politie unde i sa spus ca poate fi trimisa in judecata pentru furt sau poate scapa cu o amenda sau ceva de genul , dar asta numai daca vrea procurorul , intreb pentru ca acum este foarte speriata si nu stie ce se va intampla in urmatoarele zile, mentionez ca ea este la prima abatere si nu stie ce i se va intampla. Dumneavostra ce credeti legat de acest caz? poate scapa mai usor? cam ce valuare are amenda sau ce va trebuii sa plateasca? I se poate face dosar penal? sau daca plateste aceasta amendaii va aparea ceva la cazier? Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
aveti idee cam ce suma estimativa ar fi valoarea amenzii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil se va dispune o solutie de renuntare la up avand in vedere ca prejudiciul a fost unul redus si a fost acoperit.
Nu exista amenda administrativa conf. legislatiei actuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație de furt Munteanu.mirela25@gmail.com Munteanu.mirela25@gmail.com Bună ziua, am și eu o întrebare prietenul meu a furat din magazin produse în valoare de 109 euro în aprilie 2019,fiind prins de agenți de pază produsele ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii anonim1812 anonim1812 Am o cunostinta care a fost prinsă de pază ca a furat din Kaufland in valoare de 60 de lei... a prins-o, a dus-o in spate, a chemat poliția, dar politia ... (vezi toată discuția)
Complice furt in supermarket Unknownartist Unknownartist Salutare! Sa va povestesc cele intamplate.. Am intrat singur intr-un supermarket si acolo m-am intalnit cu 2 prieteni care erau deja la cumparaturi, eu nu ... (vezi toată discuția)