avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Introducere fortata in cauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Introducere fortata in cauza

Buna ziua !
As dori sa cer o parere despre o situatie de Introducere fortata in cauza in calitate de parat.
Pe scurt: am avut niste rude care au decedat, in urma lor s-a facut succesiune doar pentru casa, nu si pentru terenurile agricole pe care le detineau.
Aceste rude erau rude din partea bunicii mele din partea tatalui meu. Fiindca si tatal meu este decedat eu am ramas urmatorul urmas, cu sora mea si inca doi verisori., deci am fi 4 persoane.
Totul a incepul anul trecut, cand se tot trimiteau citatii pe numele bunicii mele, care era deja decedata la data respectiva, chiar si tatal meu.
Obiectul cauzei sunt niste terenuri agricole ramase de la rudele amintite in introducere, terenuri pentru care nu este emis Titlu de proprietate, dar fiindca reclamantul vrea si poate dovedi cu acte, respectiv contract de vanzare-cumparare, ca este proprietarul uneia dintre cele 5 parcele care fac obiectul acestui proces, eu am fost introdus fortat in cauza, deoarece nu am semnat Fisa de punere in posesie, pentru ca desi am solicitat comunicarea sumei care ar reprezenta taxele si impozitele referitoare la aceste terenuri, nu am primit raspuns clar de la Primaria respectiva, Mai mult, mi-au solicitat copia buletinului meu sa incarce impozitul pe numele meu, desi eu inca nu am fost de acord cu nimic, nu am semnat nimic, pentru ca nu sunt sigura daca ma intereseaza sau nu aceste terenuri. in plus, suntem patru persoane care ar trebui sa stie de acest lucru, insa orice este treimis doar mie.
Va rog sa ma lamuriti, ce trebuie sa fac eu la infatisarea de saptamana viitoare, pentru ca habar nu am, ca nu as vrea sa platesc taxele pentru acest proces, daca ies ca am pierdut, pentru ca nici nu am ce cauta in acesta.
Si nu as vrea sa platesc retroactiv pe 5 ani niste impozite.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2022
andynyul, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune terenuri agricole ,2,70 ari de cat a fost pus ... Un om printre oamenii Un om printre oamenii Taxa succesiune terenuri agricole ,2,70 ari de cat a fost pus impozit pe terenuri agricole bunicul a fost trecut in registru agricol ,taxe si impozite desi ... (vezi toată discuția)
Succesiune marianne29 marianne29 Buna ziua am si eu o problema,am acte de prorietate pe numele bunicilor la terenuri bunici au avut 3copii au murit si bunici si copii am ramas doar ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate mostenitori ana_mirea ana_mirea Bunica mea a mostenit 2 percele de teren de la strabunicii mei, care au fost oarecum constransi sa il cedeze statului prin decretul 308/1953, teren cu care au ... (vezi toată discuția)