avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa succesiune terenuri agricole ,2,70 ari de cat a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa succesiune terenuri agricole ,2,70 ari de cat a fost pus ...

Taxa succesiune terenuri agricole ,2,70 ari de cat a fost pus impozit pe terenuri agricole bunicul a fost trecut in registru agricol ,taxe si impozite desi mai avea o sora care erea trecuta într-un proces verbal de punere in posesie, bunicul nu stia carte si fiul surorilui a semnat multe acte in numele bunicui acesta a luat acte originale din primarie.nu sa facut niciodata taxa de succesiune bunicul este mort de 13 ani sora acestuia de 3 ani ru am ramas in casa bunicului si sunt obligata de primarie sa platesc incontinuare impozit pe teren agricol desi bunicul este mort ma puteti ajuta ?sunt dispusa sa fac succesiune dar unchiul meu nu vrea sa faca succesiune el vrea bani ,desi el a facut si eliberat multe acte in numele bunicului si nu a platit niciodata vreo taxa pe terenuri

Alte discuții în legătură

Caracterul rol-ului fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! Va prezint urmatoarea situatie. Printr-un act de vanzare-cumparare am devenit proprietar al casei bunicilor mei. In ROL-ul de la primarie sunt ... (vezi toată discuția)
Introducere fortata in cauza andynyul andynyul Buna ziua ! As dori sa cer o parere despre o situatie de Introducere fortata in cauza in calitate de parat. Pe scurt: am avut niste rude care au decedat, in ... (vezi toată discuția)
Mostenire alterego1 alterego1 Stimati favocati si orumisti, as dori daca se poate un raspuns la problema mea. Va multumesc anticipat pentru efort. Problema mea este ... (vezi toată discuția)