avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, as avea si eu o intrebare.. O persoana accidenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, as avea si eu o intrebare.. O persoana accidenta ca pieton ...

Buna, as avea si eu o intrebare.. O persoana accidenta ca pieton (asteptand sa traverseze la culoare verde) la începutul lui decembrie, cu multe fracturi, tcc, etc. A stat o luna in spital dupa care a fost externata. In cat timp ne va contacta cei de la IML? Ca cred ca este o perioada destul de lunga peste 1 luna. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 10:56, 10 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
IML acceptă vătămații din accidente rutiere doar dacă se depune plângere pentru vătămare corporală din culpă, în termen de 90 zile de la data accidentului. Polițistul de caz emite o ordonanță de trimitere către IML.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecere de pietoni client889 client889 Buna ziua! Am fost implicat intr-un accident rutier in 29.decembrie 2013. Am accidentat usor o persoana pe trecerea de pietoni, care dupa accident a fost dusa ... (vezi toată discuția)
Intrebare Mitza70 Mitza70 Am fost implicat intr-un accident de circulatie in 03,11,2017 rezultat cu vatamare corporala a pietonului angajat in traversare pe trecerea de pietoni. Dovada ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni MihaelaBunda MihaelaBunda Fiul meu (22 ani, student) a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni cand traversa pe culoarea verde, pe 1Mai 2015. A fost dus la spital, a avut capul ... (vezi toată discuția)