avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, as avea si eu o intrebare.. O persoana accidenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, as avea si eu o intrebare.. O persoana accidenta ca pieton ...

Buna, as avea si eu o intrebare.. O persoana accidenta ca pieton (asteptand sa traverseze la culoare verde) la începutul lui decembrie, cu multe fracturi, tcc, etc. A stat o luna in spital dupa care a fost externata. In cat timp ne va contacta cei de la IML? Ca cred ca este o perioada destul de lunga peste 1 luna. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 10:56, 10 Februarie 2022
Nu va contacteaza nimeni!
Pierdeti termene importante,si bani

Contactati un avocat.Evitati firmele de despagubiri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
IML acceptă vătămații din accidente rutiere doar dacă se depune plângere pentru vătămare corporală din culpă, în termen de 90 zile de la data accidentului. Polițistul de caz emite o ordonanță de trimitere către IML.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier trecere de pietoni F.Bogdan F.Bogdan Am si eu o problema: Tatal meu a accidentat din nefericire o persoana pe trecerea de pietoni in urma cu 2l uni de zile in municipiul Bucuresti, sector 6. ... (vezi toată discuția)
Accident Sorin Stan Sorin Stan Buna seara! O sa trec direct la subiect. Pe data de 06.11.2018 am fost victima unui accident rutier care a avut loc pe Camil Ressu colt cu piata Râmnicu ... (vezi toată discuția)
Accident soldat cu rãnire de persoana pe trecerea de pietoni Carina2014 Carina2014 Buna ziua, In urma cu doua saptamâni am accidentat o bătrâna pe trecerea de pietoni, am oprit si am acordat prioritate după care ea s a întors din drum ... (vezi toată discuția)