Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna, as avea si eu o intrebare.. O persoana accidenta ca pieton (asteptand sa traverseze la culoare verde) la începutul lui decembrie, cu multe fracturi, tcc, etc. A stat o luna in spital dupa care a fost externata. In cat timp ne va contacta cei de la IML? Ca cred ca este o perioada destul de lunga peste 1 luna. Mulțumesc!
IML acceptă vătămații din accidente rutiere doar dacă se depune plângere pentru vătămare corporală din culpă, în termen de 90 zile de la data accidentului. Polițistul de caz emite o ordonanță de trimitere către IML.
Accident
Sorin Stan
Buna seara! O sa trec direct la subiect. Pe data de 06.11.2018 am fost victima unui accident rutier care a avut loc pe Camil Ressu colt cu piata Râmnicu ... (vezi toată discuția)