avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! În luna aprilie urmează să nasc. Pana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! În luna aprilie urmează să nasc. Pana in acest ...

Buna seara!
În luna aprilie urmează să nasc. Pana in acest moment nu am intrat in concediu de maternitate( cele 126 zile de care pot beneficia) si nici nu doresc sa intru prea curând. Vreau sa merg la muncă, cât de mult imi permite starea de sănătate. Locul de munca este de bibliotecar comunal. Intrebarea este: cererea de suspendare se face dupa trecerea celor 42 de zile de concediu postanatal? Abia după trecerea acestor 42 de zile se poate scoate postul la concurs pe perioada determinată? Sau se poate scoate si mai înainte? Cum procedez cu predarea-primirea gestiunii fondului de carte? Ar trebui să fiu si eu prezentă cand se face inventarierea? Ideea este ca nu as dori sa intre in biblioteca nimeni, pana nu sunt prezenta si ei, dar nu stiu cum sa pun problema legal...
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 10 Februarie 2022
Cererea de suspendare se face dupa trecerea celor 42 de zile de concediu postanatal sau înainte.

După trecerea acelor 42 de zile se poate scoate postul la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de creștere copil rody_pinti rody_pinti Bună ziua! Urmează sa nasc și mă interesează cate zile pot rămâne libera de la serviciu după naștere dacă Sotul va rămâne în concediu de creștere ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca bibliotecar daia ileana daia ileana Ma astept sa mi se desfaca contractul de munca. Sunt bibliotecar la o biblioteca comunala deci am pe gestiune carti, mobilier, registre si toate ce tin de o ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal rozalia58 rozalia58 Din cele 126 de zile de concediu, cate se iau post natal si cate prenatal ? (vezi toată discuția)