avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare! Am primit 2 amenzi de la poliția locală ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare! Am primit 2 amenzi de la poliția locală (pe care ...

Salutare! Am primit 2 amenzi de la poliția locală (pe care am refuzat să le semnez) în data de 21 noiembrie 2021, amenzi care nu mi-au fost notificate in termen de o luna cum spune legea. Aceste amenzi mi-au fost încărcate la impozitul local. Aș vrea să știu cum pot anula aceste amenzi deoarece nu am pv de contravenție, sau daca le pot anula având în vedere depășirea termenului in care puteam fi notificat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 23:14, 10 Februarie 2022
Formulați plângere contravențională.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate p.v. logi logi Va salut ,am fost oprit de politie ca am depasit viteza in localitate,am prezentat actele la cerere ia la semnarea pv am cerut sa-mi arate ceva acte despre ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a comunicat procesul verbal de contraventie pentru a putea formula plangere gycao1 gycao1 am si eu o problema: in luna noimebrie am fost luat de radar cu 80 si cv de km pe ora in localitate, abia acum in luna februarie mi s-a comunicat de la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, proces verbal comunicat prin afisare ContSters224733 ContSters224733 Buna ziua, Anul trecut in anul 2011 am fost oprit de un agent de politie ca vorbeam la telefon, eu i-am spus ca nu vorbeam la telefon, a intocmit procesul ... (vezi toată discuția)