avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am fost schimbati din functia de presedinte vice si ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am fost schimbati din functia de presedinte vice si secretar dintr o asociatie.

Buna ziua,
Am fost schimbati din functia de presedinte vice si secretar dintr o asociatie, eu avand legatura cu banca, am fost la banca cu noul membru al consiliului director, am semnat dar nu a mai dus alte acte necesare in termen de 45 de zile, si am ramas tot eu titularul contului, am o decizie judecatoreasca definitiva prin neapelare cu noii membrii ai consiliului si cu retragerea ca membru, acum exista o proprire pe acel cont, nu pot sa il inchid, ce pot face daca noul membru nu mai vrea sa vina la banca?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:50, 12 Februarie 2022
Asociatie non profit
Si voiam sa va mai intreb, pot tousi inchide acel cont desi banca mi a zis verbal ca nu? Tinand cont ca proprirea este pe asociatie din care eu nu mai fac parte juridic, doar sunt titularul contului deoarece nu am fost inlocuit, cu acea decizie judecatoreasca nu pot face o cerere scrisa sa inchida contul? Acea proprire unde o sa apara dupa aceea? Tot pe mine sau pe actualii membrii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin acea decizie judecatoreasca definitiva, dumneavoastra nu mai aveti nicio calitate sa reprezentati asociatia, si chiar daca ei nu vor sa faca demersurile necesare sa isi puna acolo la banca pe cineva din asociatie dumneavoastra nu mai aveti ce cauta acolo si nu raspundeti in numele asociatiei de la data ramanerii definitive a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia noastra non profit este inregistrata la anaf cu presedinte, ... silvia1924 silvia1924 Asociatia noastra non profit este inregistrata la ANAF cu presedinte, secretar general si trezorerier. Presedintele este cetatean britanic cu rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Retragere membru fondator din asociatie Ilona M Ilona M Buna ziua, Suntem un ONG nou infiintat compus din 3 membri fondatori. Unul dintre membri doreste sa plece. Cum procedam? Multumim frumos (vezi toată discuția)
Retragere membru ong Natalia-Madalina Natalia-Madalina Va rog sa imi propuneti solutii, ce este de facut intr-una din situatiile urmatoare: M-am inscris intr-o asociatie ONG ca secretar general in mai 2011, dar ... (vezi toată discuția)