Buna ziua,
Am fost schimbati din functia de presedinte vice si secretar dintr o asociatie, eu avand legatura cu banca, am fost la banca cu noul membru al consiliului director, am semnat dar nu a mai dus alte acte necesare in termen de 45 de zile, si am ramas tot eu titularul contului, am o decizie judecatoreasca definitiva prin neapelare cu noii membrii ai consiliului si cu retragerea ca membru, acum exista o proprire pe acel cont, nu pot sa il inchid, ce pot face daca noul membru nu mai vrea sa vina la banca?
Si voiam sa va mai intreb, pot tousi inchide acel cont desi banca mi a zis verbal ca nu? Tinand cont ca proprirea este pe asociatie din care eu nu mai fac parte juridic, doar sunt titularul contului deoarece nu am fost inlocuit, cu acea decizie judecatoreasca nu pot face o cerere scrisa sa inchida contul? Acea proprire unde o sa apara dupa aceea? Tot pe mine sau pe actualii membrii?
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Prin acea decizie judecatoreasca definitiva, dumneavoastra nu mai aveti nicio calitate sa reprezentati asociatia, si chiar daca ei nu vor sa faca demersurile necesare sa isi puna acolo la banca pe cineva din asociatie dumneavoastra nu mai aveti ce cauta acolo si nu raspundeti in numele asociatiei de la data ramanerii definitive a hotararii.