avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu itp ul expirat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu itp ul expirat

Am facut accident cu un domn care avea itp ul expirat din Decembrie, accidentul s a produs in data de 7.02 nu ne am inteles si am ajuns la poltie intre timp a aflat ca nu are itp ul si am facut amiabila el a scris la observații “eu sunt responsabil de producerea accidentului” el are asigurare la euroins insa am inteles de la ei ca nu o sa fiu despăgubit si ca trebuie sa il dau eu in judecat ca imi recuperez bani. Care este adevarul? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2022
Stefann2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefann2001 , utilizator 17:51, 12 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

PAUL777 a scris:

Bună ziua!Asigurătorul vinovatului trebuie sa plătească despăgubirile.Prin regres își va recupera banii de la șoferul vinovat.
Cine a fost declarat vinovat de producerea accidentului?

Luni pe 14, am constatarea. In amiabila si a recunoscut vina. Eu eram pe linia de tramvai voiam sa intru pe prima strada la stanga si el a vrut sa se bage in depășire fara sa se asigure ca sunt acolo si l am atins cu partea dreapta din bara fata si la el este bara spate si putin pe aripa spate pe partea stanga, cat a apucat sa se bage mai pe scurt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord amiabil completat gresit, culpa exclusiva acceptata din nepricepere radu_nicu radu_nicu Buna seara. Sambata dimineata, acum vreo 10 zile, sotie s-a ratacit putin in Bucuresti. Cautand drumul corect, a ajuns intr-o intersectie si a oprit la ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire accident auto LuceNera LuceNera Buna ziua, Am si eu o problema cu o despagubire care nu mi se acorda. Masina mea a fost lovita in timp ce era parcata regulamentar, in urma unui accident in ... (vezi toată discuția)
Intermediar fortat in procesul intentat firmei de asigurari rca, in urma unui accident -intampinare?? iolaru iolaru In luna iulie am fost partea vinovata intr-un accident rutier minor (aripa stanga fata lovita). Sub presiunea amenintarilor pagubitului ca anunta politia si ... (vezi toată discuția)