avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONFLICT CU CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONFLICT CU CIM

Buna seara.Din data de 16-11-2008am lucrat la un magazin ca vanzatoare.Iar din data de 12-01-2010 am fost trimisa in concediul fara salar pana in data de 25-02-2010.Iar zi cand am fost la ANFOM mi sa spus ca eu nu sant angajata din perioata mai sus mentionata ci din data de 01-02-2009 .Iar in data de 01-12-2009 fara sa mi se spuma mi sa desfacut CIM.Va rog sa ma sfatuiti de urgenta ce sa fac ca sa pot benificia de somaj .Va multumesc.Iar eu am avut CIM pe perioata nedeterminata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 14 Ianuarie 2010
se aplica si art. 287 codul Muncii...
Merge si art.16 alin.2 C.mun. .... În situaţia în care contractul individual de muncă nu a fost încheiat în formă scrisă, se prezumă că a fost încheiat pe o durată nedeterminată, iar părţile pot face dovada prevederilor contractuale şi a prestaţiilor efectuate prin orice alt mijloc de probă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in judecata pentru angajare fara contract de munca mihaelaaldeam mihaelaaldeam In anul 2009,luna aprilie, m-am angajat la o societate pentru a-i intocmi contabilitatea primara cu jumatate de norma,lucrand fara contract de munca.In luna ... (vezi toată discuția)
Contract de munca alexander85 alexander85 buna ziua!am si o rugaminte cine poate sa ma indrume in legatura cu ce trebuie sa fac:::seful meu nu a vrut sa-mi faca contract de munca timp de o luna si azi ... (vezi toată discuția)
Pierderea contractului de munca Catalina Olteanu Catalina Olteanu Buna ziua, ca sa fac un update al situatiei: astept contractul de munca de peste 3 luni, timp in care am facut nenumarate cereri pentru a mi se da originalul ... (vezi toată discuția)