avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare utilizator teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare utilizator teren

Buna ziua, am achizitionat un teren prin licitatie publica, liber de sarcini. Pe terenul respectiv fostul proprietar a lasat un domn sa isi depoziteze niste piese de masina fara nici un fel de act. Fiind noul proprietar, am cerut eliberarea terenului dar respectivul domn refuza sa il elibereze. Cum se procedeaza in acest caz? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:05, 14 Februarie 2022
Notificare prin executor/avocat ( preferabil avocat) cu un termen de cateva zile si, daca nu, actiune in instanta- va indruma avocatul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie catre enel iliescuelena iliescuelena Buna ziua, va rog sa spuneti daca cei de la Enel procedeaza corect: in luna septembrie cineva este evacuat din locuinta de catre executorul jud; casa fiind ... (vezi toată discuția)
Imobil adjudecat - datorii utilitati Marianpat Marianpat Bună ziua. În cazul unui imobil achiziționat prin licitație de la executor judecătoresc, cine trebuie sa achite datoriile restante ale foștilor ... (vezi toată discuția)
Plata datorie intretinere a fostului proprietar, posibilitate de recuperare Ovidiu Mihai Ovidiu Mihai Buna ziua, Am cumparat un apartament de la banca, executat silit in luna mai 2013. Executorul mi-a comunicat ca acesta este liber de sarcini conf. art. 518 ... (vezi toată discuția)