avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Gaz Buna ziua! Am nevoie de ajutor, un sfat, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Gaz Buna ziua! Am nevoie de ajutor, un sfat, o idee in următoarea ...

Buna ziua!

Am nevoie de ajutor, un sfat, o idee in următoarea situație:

Am achiziționat un apartament într-un complex in luna mai 2021 in care am început lucrările in Iulie 2021.

Imobilul avea un contract cu un furnizor de gaz (încheiat de constructor / agent economic) însă eu am început demersurile de încheiere contract pe persoana fizica încă din data de 6 Octombrie 2021. Neșansa a făcut ca noul contract sa fie activ doar din 22.02.2022 in ciuda insistențelor mele către furnizorul de gaz.

Între timp am primit din partea constructorului facturi imense pentru locația mea - 168 mc 2.200 de lei, și mai urmează.. și anume, am fost taxată la preț de persoana juridică pentru consum casnic.

Țin sa Menționez ca nu am fost informat cu privire la prețul agreat dintre constructor și furnizorul de gaz și nici cu privire la anumitele scumpiri de tarif.

Am apelat la ANPC, ANRE, la ambii furnizori de gaz însă nimeni nu ma poate ajuta.

Ce părere aveți voi? Ce as putea face in aceasta situație? Constructorul nu își asuma nimic. Eu doresc cu siguranța sa achit consumul, însă la preț de operator casnic… va rog sa ma ajutați

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)
Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am un contract de gaze naturale, persoana juridica, ... Alysa Alina Alysa Alina Buna ziua! Daca am un contract de gaze naturale, persoana juridica, încheiat în 2018 în derulare cu ENGIE în care prețul cel mai mare calculat la ... (vezi toată discuția)