avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am convocat sefinta extraordinara 20/ din locatari iar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am convocat sefinta extraordinara 20/ din locatari iar actuala ...

Am convocat sefinta extraordinara 20/ din locatari iar actuala conducere nu vrea sa paraseasca asociatia ce putem face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:17, 15 Februarie 2022
Daca amiabil nu puteti solutiona,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie
Puteti notifica legal,asociatia de proprietari prin presedintele in exercitiu ca vechea echipa manageriala sa respecte si sa aplice dispozitiile L nr 196/2018 -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul comitet executiv si presedintele nu pun in aplicare hotararile ... AdrianaMorosan AdrianaMorosan Noul Comitet executiv si presedintele nu pun in aplicare hotararile Ad Generale si nu afiseaza la avizier procesul verbal. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Refuz fost presedinte de a recunoaste valabilitatea ag si a hotararilor acesteia drbarbu drbarbu In Adunarea Generala care a avut loc pe data de 8 decembrie 2018, s-a ales o noua conducere. In procesul vrbal de sedinta nu s-a notat nici o contestare a ... (vezi toată discuția)
Cum pot determina un proprietar să descongestioneze gunoiul/ materiale inflamabile de pe un balcon dintr-un bloc de locuinţe? d.muraru d.muraru Bună seara! Sunt preşedintele unei Asociaţii de proprietari din Bucureşti şi am probleme cu un locatar care a închis balconul de pe etajul unde ... (vezi toată discuția)